Kuljetuspalvelut

Kun suru koskettaa, olemme sinua varten

Viimeinen matka arvokkaasti – vainajan kuljetus

Kemijärvi, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski

Koska olemme täyden palvelun hautaustoimisto, hoidamme myös vainajien kuljetukset asiaankuuluvalla ja tarkoituksenmukaisella autokalustollamme. Olipa kyseessä sitten siirto- tai saattokuljetus, on vainajan kuljetus meille kunnia-asia, joka suoritetaan rauhallisesti ja arvokkaasti, Kuljettajamme ovat alan ammattilaisia, jotka ymmärtävät jokaisen kuljetuksen ainutlaatuisuuden. Tilaa vainajan kuljetus Kemijärvi-Pelkosenniemi-Salla-Savukoski -akselilla tutulta, paikalliselta toimijalta. Soita 040 749 8655 – otamme vastaan kuljetustilauksia 24h.

Ota yhteyttä ja kysy kuljetuksesta

Kuljetuspalvelut ammattitaidolla

Hautauspalvelu Latvakoski tarjoaa kuljetuspalvelut vuosien kokemuksella. Kauttamme järjestyvät sekä vainajan siirto- että saattuekuljetukset.

  • Siirtokuljetukse
    • Kuljetus hautauspaikkakunnalle tai hautauspaikkakunnalla.
  • Saatto-/Saattuekuljetukset
    • Saattokuljetus tarvitaan kun hautauspaikka ei sijaitse siunauspaikan välittömässä läheisyydessä.
  • Järjestämme myös vainajan kotiutuksen ulkomailta.

Vainajan kuljetus vain ammattilaisilta

Suomen laki määrää, että vainajia voi kuljettaa vain ruumisauto. Siksi esimerkiksi ambulanssit eivät kuljeta vainajia. Vainajien kuljetukset ovat aina niin sanottuja viranomaiskuljetuksia. Hautauspalvelu Latvakoski hoitaa vainajan kuljetuksen tyylikkäällä, asianmukaisesti varustellulla autoilla, joka on sopiva kulkuväline vainajan viimeistä matkaa varten. Ota yhteyttä – vastaamme kuljetustiedusteluihin 24/7.