Hautakivet

Kun suru koskettaa, olemme sinua varten

Yksilöllinen hautakivi Kemijärveltä tilattuna

Kaunis ja pysyvä muisto edesmenneelle läheiselle

Hautakivi osoittaa vainajan hautapaikan ollen muistelu- sekä hiljentymispaikka omaisille ja ystäville. Hautamuistomerkki kertoo viestiä poisnukkuneen elämästä ja on yleensä ainutkertainen valinta. Me Hautauspalvelu Latvakoskella autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen hautakiven juuri sinun läheisesi muistoksi. Kun hautakivi on valittu ajatuksella, on sen ääreen luontevampi palata muistelemaan yhteistä aikaanne. Edustamme Kaavin Kiven laadukkaita, näyttäviä ja kestäviä hautakiviä, ja kauttamme asiakkaat saavat hautakivitoimitukset Kemijärven ja Koillis-Lapin ohella koko maahan. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin siitä, miten voisimme olla avuksi.

Kysy lisätietoja tai varaa tapaamisaika

Koillis-Lapin palveleva hautakivitoimittaja

Hautakivet toimitetaan kokonaispalveluna, joka sisältää suunnittelun, tietokoneluonnoksen, lupahakemukset, toimituksen sekä asennuksen takuutyönä. Myös omasta luonnonkivestä on mahdollista valmistuttaa ainutlaatuinen hautamuistomerkki. Mallistossa on myös vaihtuva valikoima tarjouskiviä.

Uusien hautakivien ohella saat kauttamme myös hautakivien kaiverrukset, kultaukset ja hopeoinnit, hautakiven siirron sekä monipuoliset kunnostuspalvelut. Palvelualueeseemme kuuluvat Kemijärvi, Pelkosenniemi, Savukoski, Salla sekä muukin Itä-Lappi. Toimitamme hautakiviä myös koko Suomen alueelle.

Hautakiven kaiverrus

Hautakiveen kaiverretaan yleensä vähintään edesmenneen nimi, syntymäaika ja kuolinpäivä. Hautakiveen voi kaivertaa muutakin tekstiä, kuten Raamatun lauseita tai muita lohduttavia sanoja. Mikäli hautakiven kaiverrus ei tunnu omalta, tekstin tai osan siitä, esim. sukunimen, voi teettää metallisilla kohokirjaimilla. Myös esimerkiksi veteraanitunnuksia tai muita vastaavia tunnuksia voi lisätä hautakiveen.

Hautakiven kultaus tai hopeointi

Hautakiven kultaus tai hopeointi tehdään kaiverruksen jälkeen. Sään, tuulen ja pakkasen puremissa, vanhoissa hautakivissä kultaukset tai hopeoinnit ovat usein haalistuneet. Tarjoammekin myös kultausten ja hopeointien entisöintiä, jotta teksti saataisiin jälleen näkyviin ja hautakivelle palautettua sen arvokas ulkomuoto.

Hautakiven puhdistus, kunnostus tai siirto

Vuosien saatossa hautakiven pintaan saattaa kertyä likaa tai sammalta. Kultaukset voivat sääilmiöiden vaikutuksesta haalistua, koristeet vaurioitua ja hautakiven pinta muutenkin rapistua. Palveluihimme kuuluvat siksi myös hautakiven puhdistus ja kunnostus sekä tarvittaessa myös siirto. Kysy lisää, niin arvioimme tapauskohtaisesti tarvittavat toimenpiteet.


Hautauspalvelut-sivulta löydät muut tarjoamamme palvelut.